DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

9 ide si të visheni në kohë me shi

Shpërndaje

Çfarë të veshim kur zgjohemi me vrap për të shkuar në punë, ndërkohë që jashtë është shi?

Ky duket se është problemi ynë çdo mëngjes, teksa vuajmë të gjejmë stilin tonë dhe kombinimin e duhur.

Fotogaleria e mëposhtme na sjell  frymëzim mbi stilin e ditëve me shi.

 

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *