DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Kjo foto e rrallë tregon se Mretëresha Elisabeth është gjithmonë e para që bën vaksinat

Shpërndaje

Kjo fotografi e publikuar nga ‘’Vanity Fair’’ i përket vitit 1957 dhe është shembulli më i qartë se Mbretëresha Elizabeth është gjithmonë e para që bën vaksinat.

Fotografia e bërë më shumë se 50 vjet më parë tregon Elisabeth me dy fëmijët Anne dhe Charles teksa iu nënshtruan injektimit të vaksinës së Poliomelitit. Fëmijët në atë kohë ishin 8 dhe 6 vjeç dhe botërisht nisi fushata e vaksinimit ndaj kësaj sëmundjeje. Sot, e bëjnë të gjithë fëmijët, të ndarë në disa doza.

Elizabeth bëri vaksinën anti-Covid me bashkëshortin pak kohë më parë dhe lajmin e nxori pallati mbretëror në shenjë sensibilizimi ndaj skeptikëve.

Kjo foto e rrallë tregon se Mretëresha Elisabeth është gjithmonë e para që bën vaksinat 1

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *