DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Princ William pjesë e një dokumentari për mbrojtjen e planetit

Shpërndaje

Princ William ka realizuar një dokumentar në bashkëpunim me producentin Nick Kent. Dokumentari i cili ka në fokus shpëtimin e planetit dhe ndryshimet klimaterike pasqyron një udhëtim të princit nëpër Angli dhe botë.

“Ky është një mision i frymëzuar nga fëmijët e mi. Nuk dua që më vonë ata të me drejtohen duke më thënë: Baba çfarë ke bërë”, shprehet William ndër të tjera.

Dokumentari quhet: “Prince William: A Planet For Us All” dhe është shfaqur në Angli prej tetorit, ndërsa në SHBA pritet të nisë transmetimin ditët në vazhdim.

Misioni i këtij realizimi është të tregojë një imazh tjetër të botës, natyrës dhe gjithçkaje që na rrethon, duke tërhequr vëmendje për çështje madhore si ngrohja globale dhe ndryshimet klimaterike.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *