DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

Si do të duket stili i rrugës për pranverën 2021 (FOTO)

Shpërndaje

Dhjetë muaj më parë, industria e modës ishte e bindur se 2021 do të ishte ndryshe. Por përsos shfaqjeve virtuale të modës, mungesën e daljeve gjatë natës, mungesën e venteve dhe izolimin nën të cilin vazhdojnë të jenë shumë vende të botës, ajo e cila na frymëzon më shumë është stili i rrugës, duke parë dhe faktin se shumë kufizime qëndrojnë dhe njerëzit po dalin vetëm për shëtitje apo për të shkuar në punë.

Çfarë ndihet e përshtatshme në kohë si këto dhe çfarë veshën stilistët dhe blogerët për të bërë një shëtitje?

Ndërsa moda duket se po bëhet më personale dhe më pak e drejtuar nga shtëpitë e modës; ndryshim të cilin pandemia duket se vetëm e shpejtoi

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *