DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Fashion

Armani ka lancuar koleksionin e tij të ri haute couture

Shpërndaje

Giorgio Armani ka lancuar koleksionin e tij të ri haute couture, pas një viti të vështirë pandemik.

“Kohët në të cilat po jetojmë na detyrojnë të qëndrojmë në shtëpi dhe të kemi një jetë shoqërore shumë të kufizuar, por kërkimi i të bukurës dhe perfeksionit është i përjetshëm”, shkroi Armani. “Kjo është ajo që ka të bëjë me këtë koleksion.” – u shpreh ai.

Më poshtë ua sjellim disa nga veshjet më të bukura të koleksionit:

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *