DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Fashion

Kur një serial ndikon botën e modës, çfarë paskemi humbur nga java ”Couture” në Paris

Shpërndaje

Java e modës  ‘’Couture’’ në Paris gjithmonë prodhon koleksione të mbushura me copa të bollshme, ngjyra, stile dhe trendë që bëhen frymëzuese në të gjithë botën.

Mediat ndërkombëtare, ndërsa kanë analizuar veshjet e javës së modës, kanë nënvizuar një elementë shumë të rëndësishëm; ndikimin e disa dizajnërve nga veshjet e serialit hit të Netflix “Bridgerton”,   i cili është parë në më shumë se 82 milion familje.

Moda e frymëzuar nga “Bridgerton” tashmë ka provuar të jetë një trend kryesor i koleksioneve të  pranverës 2021 , ku shumë dizajnerë dhe marka kanë krijuar fustane romantike, femërore të përshtatshme për shumë nga zonjat e “Bridgerton”. Fotogaleria e mëposhtme tregon disa nga veshjet e frymëzuara nga seriali:

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *