DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Kur legjendat bëhen bashkë/ “One Night in Miami” nis transmetimin në Amazon Prime

Shpërndaje

“One Night in Miami”  ka nisur të transmetohet në Amazon Prime. Film portretizon takimin fiksional të Muhammad Ali-së, Malcolm X-it, Sam Cooke-it dhe Jim Brown-it në një natë të 25 shkurtit 1964, natë kur Muhammad Ali u bë pjesë e botës së boksit.

Filmi paraqet katër figurat e mirënjohura të cilat mblidhen të diskutojnë për pabarazitë racore dhe mënyrat për ta përdorur famën e tyre për t’i dhënë fund paragjykimeve dhe ndasive racore.

Mëngjesin e ditës së nesërmes ata e nisën të vendosur për ta shndërruar botën në një vend më të mirë, duke u bërë një zë i fuqishëm i komunitetit të tyre.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *