DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

4 veshjet që duhet t’i keni patjetër në dollap

Shpërndaje

Pavarësisht shijeve dhe stileve të ndryshme që ka gjithkush, ekzistojnë disa veshje dhe aksesorë klasikë të cilët duhet me patjetër të jenë në garderobën e gjithësecilit. Ato janë të kombinueshme dhe do ju lehtësojnë punën sa herë që jeni në dilemë për veshjen tuaj të ditës.

Bluza e bardhë: Është ajo bluza me të cilën keni kombinuar të gjitha veshjet tuaja, qoftë një kostum, një sarafan, një fund apo pantallona. Është një gjithmonë një ‘’must’’

4 veshjet që duhet t’i keni patjetër në dollap 1Xhaketa lëkurë : Mund të kombinohet me një fustan me lule, me bluzën e bardhë, me tutat nëse doni të dukeni pak më moderne, me xhinse apo dhe me një fund dhe me atlete. Është e përshtatshme në çdo ngjyrë.

4 veshjet që duhet t’i keni patjetër në dollap 2Pantallonat klasike: As të ngushta, as të gjëra, por thjesht drejt pa shumë ndërlikime. Janë minimaliste, por të kombinueshme me gjithçka; që nga veshjet më serioze, business class, apo edhe ato pak më moderne, ku mund të kombinohen me atlete të bardha.

4 veshjet që duhet t’i keni patjetër në dollap 3Këpucët  me takë; të zeza apo ngjyrë nude: Janë padyshim një ‘’must’’. Mund të kombinohen si me funde, fustane, pantallona dhe kostume, pavarësisht nga ngjyra apo dizenjoja e këtyre të fundit.

4 veshjet që duhet t’i keni patjetër në dollap 4

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *