DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Living

9 ide dhuratash romantike për ditën e Shën Valentinit

Shpërndaje

Muaji Shkurt nuk mund të mendohet ndryshe, përveçse si muaji I dashurisë, ndenjës më të lartë dhe sublime të njeriut. Edhe pse Shkurti është një muaj i shkurtër, ai është muaji i ‘’angazhimeve’’ të mëdha. Sigurisht që një nga angazhimet më të bukura është edhe zgjedhja e dhuratës ideale për partnerin/partneren tuaj. Por përveç dhuratave klasike që mund të jenë rroba apo sende me vlerë, në fotogalerinë e mëposhtme ju sjellim disa ide dhuratash të thjeshta në dukje , por që në vetvete janë romantike dhe treguese të vlerës dhe peshës së dashurisë së madhe.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *