DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

10 filmat romantikë që mund të shihni për Shën Valentinin

Shpërndaje

‘’Cosmopolitan’’ na sugjeron disa nga filmat më të famshëm në botë që janë portretizime simbol të dashurisë, ndjenjës më sublime të njeriut. Ndërsa Shën Valentini po afron, këto 10 filma mund të jenë zgjedhja ideale për tu parë në një mbrëmje të ftohtë shkurti nën shoqërinë e të dashurit/ës suaj të zemrës. Por edhe nëse jeni beqar/e ka gjithmonë një arsye për të parë një film romantikë, me mesazhe unike të dashurisë, humanizmit dhe tolerancës.

The Time Traveler’s Wife

The Notebook

Titanic

10 Things I Hate About You

Pretty Woman

How to Lose a Guy in 10 Days

Crazy, Stupid, Love

Love Actually

P.S. I Love You

Notting Hill

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *