DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

3 shenjat e Horoskopit që nuk dinë të thonë “jo”

Shpërndaje

Disa shenja janë kokëforte, disa tolerante dhe disa të tjera janë aq të gatshme ‘’të sakrifikojnë’’ ndjesitë e tyre duke mos lëne të pakënaqur askënd. Ato janë të gatshme të gëlltisin ndjenjat e tyre, aq sa kurrë nuk thonë ‘’jo’’.

Gaforrja

Gaforrja është një shenjë e hënës, dhe kur bie në kontakt me ujin, ajo fiton karakteristikën shumë mahnitëse të të ushqyerit, mbrojtjes dhe kujdesit.

Kjo është motoja e këtyre engjëjve të Gaforres, ato duan të përqafojnë të gjithë rreth tyre, veçanërisht të dashurit e tyre dhe miqtë më të ngushtë. Hëna u ofron Gaforreve këtë lidhje të thellë me ndjenjat, aq të thellë sa ata nuk mund të thonë “jo”.

Peshorja

Peshoret hyjnë në këtë listë me forcë të plotë! Ato janë të elementit të ajrit, të udhëhequra nga Venusi, dhe ecin nëpër një universi të ndarë: unin dhe tjetrin. Peshoret duan marrëdhënie shoqërore, ato kanë nevojë për të bashkëvepruar me individë të tjerë, sepse për to janë shkëmbimet ato që mund të ofrojnë përvojë dhe njohuri.

Kur përpiqen të ribalancojnë mjedisin në të cilin gjenden, në disa momente, ato anulojnë vullnetin e tyre. Ky tipar tenton të infiltrojë kryesisht marrëdhëniet e dashurisë, duke shkaktuar çekuilibër dhe madje sjellje të dëmshme dhe toksike.

Peshqit

Të lindurit e kësaj shenje janë plotësisht të ndikuar nga uji, bukuria në ndryshim e jetës. Ata mund të përshtaten kollaj me ndryshimet e papritura dhe, në disa raste, madje edhe t’i kërkojnë ato. Ata e ndiejnë se është një mënyrë për të lëvizur jetën.

Planeti Neptun vepron në mënyrë misterioze mbi Peshqit, duke i bërë ata jashtëzakonisht të ndjeshëm ndaj ndjenjave të të tjerëve. A keni dëgjuar ndonjëherë që ata janë si sfungjer? Ata shkojnë rretherrotull duke thithur të gjithë energjinë që ekziston në mjedis. Mund të tingëllojë interesante, por ashtu siç thithin dritën, ata kanë të njëjtën aftësi për të thithur errësirën!

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *