DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

9 veshje ‘Street Style’ nga Java e Modës në Kopenhagë

Shpërndaje

Kopenhagen organizoi javën e saj të parë të plotë dixhitale të Modës. Thurje komode dhe kostume të bollshme u fotografuan në rrugët me kalldrëm të qytetit nga Adam Katz Sinding. Një koleksion ku nuk mungonte e zeza, po as motivet  e ndezura të së kuqe, të së bardhës, blusë dhe të verdhës.

Një koleksion me veshje të stilit të rrugës, që pritet të jenë dominuese për vjeshtën e 2021-it. Për më shumë fotogaleria e mëposhtme ju frymëzon:

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *