DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

8 ide për veshjet e plazhit për pushimet tuaja të radhës

Shpërndaje

Me verën në horizont, edhe mendimi për të paketuar një valixhe na e jep atë ndjesinë e detit dhe pushimeve. Por përgatitja për një pushim në plazh nuk përfundon me gjetjen e rrobave të banjës të duhura. Turistët me përvojë e dinë se zgjedhja e veshjeve, sandaleve dhe syzeve të diellit për çdo rast është po aq e rëndësishme. Pavarësisht nëse po planifikoni ‘’të arratiseni’’ gjatë gjithë verës ose keni nevojë vetëm për disa ditë larg, këto ide për veshjet e plazhit do t’ju japin frymëzim se çfarë të merrni me vete.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *