DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

9 llojet e këpucëve që do t’i shihni kudo të kombinuara këtë pranverë

Shpërndaje

Në ditët e ftohta por edhe të ngrohta të pranverës, zgjedhja e këpucës së duhur është një domosdoshmëri.  Nga shapkat deri tek çizmet në dukje dimërore ky artikull do t’ju ndihmojë për të patur ide të thjeshta se çfarë duhet të vishni për punë, shkollë apo për të dalë.

Këto janë 9 këpucët që do t’i shihni kudo të kombinuara këtë pranverë. Shumë prej tyre mund të duken pak të njohura edhe nga sezonet e kaluara, por këto stile janë padyshim kombinimi perfekt i modës, funksionit dhe komoditetit.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *