DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Për 8-Marsin, Yuri Kim zhvesh kostumin e ambasadores dhe na njeh me portretin e ëmbël familjar

Shpërndaje

Për 8-Marsin ditën simbol të gruas, Yuri Kim, ambasadorja e SHBA-së në Shqipëri na ka njohur me portretin e ëmbël familjar.

Ambasadorja ka zgjedhur ta bëj urimin për 8 Marsin me një foto në Instagram teksa mban pranë saj mbesat e saj.

‘’Në Ditën Ndërkombëtare të Grave, unë mendoj për mbesat e mia dhe të gjitha vajzat e tjera të cilat shohin drejt së ardhmes së tyre. Le të bëjmë të gjithë pjesën tonë duke i dhënë fund diskriminimit, duke siguruar arsimim dhe duke inkurajuar njëra-tjetrën, në mënyrë që gratë dhe vajzat kudo të mund të bëjnë pjesën e tyre për të përmbushur potencialin e tyre dhe për ta bërë botën tonë një vend më të mirë! ‘’ shkruan Yuri Kim , duke dhënë kështu një mesazh për të gjitha gratë dhe vajzat në botë.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yuri Kim (@usambalbania)

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *