DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Fashion

Nga roza e çelët tek pink-u i fortë, këto janë trendet që do mbizotërojnë pranverën

Shpërndaje

Ngjyra rozë në të gjitha variantet e saj, nga e çelët deri tek pink-u i fortë është një ndër trendët më popullorë të sezonit pranverorë.

Edhe pse ngjyrën rozë shumica e perceptojnë si ngjyrë vajzërore, në veshje mund të duket goxha “e ftohtë”.

Ju mund ta vishni këtë ngjyrë në ambiente pune dhe kombinimi i duhur mund të bëjë që veshja juaj t’iu lexojë qartësisht elegancën dhe feminitetin.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *