DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Ngacmimet në internet / Instagram-i merr masa për rritjen e sigurisë për adoleshentët

Shpërndaje

 

Rrjeti i njohur social, Instagram është një nga më të preferuarit edhe në radhët e adoleshentëve. Së fundmi platforma sociale  ka ndërtuar disa politika të  reja duke limituar interaksionet mes adoleshentëve dhe të rriturve  duke u mundësuar përdoruesve të rinj opsionin që të raportojnë apo bllokojnë të rriturit që u shkruajnë. Aplikacioni synon të parandalojë mundësinë që të rriturit t’u dërgojnë mesazhe direkte adoleshentëve që nuk i ndjekin.

Masat do t’ua kujtojnë të rinjve që të mos u përgjigjen të rriturve dhe të jenë të kujdesshëm “në ndarjen e fotografive, videove apo informatave me dikë që s’e njohin”.

Kompania s’ka dhënë detaje se si funksionojnë këto sisteme, por ka njoftuar se veçoria do të jetë në dispozicion këtë muaj dhe në gjithë botën “së shpejti”.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *