DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

Vjeshtë 2021/ ‘Stili më i mirë i rrugës’ në Javën e Modës në Tokio

Shpërndaje

Frymëzimi për vjeshtën 2021 na vjen këtë herë nga Tokio. Vjeshta 2021 sipas Kira-s do të përmbajë veshje  me vëllime eksperimentale, ngjyra të theksuara dhe printime ekspresive. Megjithatë mos u befasoni kur të shihni edhe disa pamje minimaliste. Fotogaleria e mëposhtme sjell disa nga pamjet më të mira nga Java e Modës në Tokio.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *