DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Fansat e Jason Statham të gëzohen ,“Wrath of Man” do të lancohet më 7 maj

Shpërndaje

“Wrath of Man”, filmi i regjizorit anglez, Guy Ritchie,me protagonist aktorin Jason Statham, u njoftua se do të lancohet më 7 maj.

Filmi është i frymëzuar nga një dramë franceze e vitit 2004 e quajtur Cash Truck (Le convoyeur) dhe premton të jetë vetëm një sukses tjetër në projektet e Ritchie.

Krahas Statham, në kast përfshihen edhe: Sott Eastwood, Josh Hartnett, Post Malone, Jeffret Donovan, Laz Alonso, Niamh Algar, Lyne Renee etj.

Fansat e Jason Statham të gëzohen ,“Wrath of Man” do të lancohet më 7 maj 1

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *