DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Portreti i sulltanit Sulejmani i Madhërishëm shitet në ankand për 350 mijë sterlina

Shpërndaje

Portreti i sulltanit Sulejmani i Madhërishëm është shitur në ankand për 350 mijë sterlina.

Ankandi i titulluar “Bota Islame dhe Artet e Indisë” u zhvillua online dhe nëpërmjet telefonit.

Portreti i cili tregon Sulejmanin në moshën 43- vjeçare , vlerësohet se është një vepër shumë e rrallë. Portreti ka dimensionet 22,7 X 17,5 centimetra, ndërkohë që ende nuk është bërë i ditur emri i personit ose institucionit që e ka blerë portretin nga shtëpia e ankandeve Sotheby’s në Britaninë e Madhe.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *