DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

‘Sjellje të keqe’/ Mbretëresha Elizabeth II u heq titullin e nderit 70 personave

Shpërndaje

Sipas një raporti të botuar në median britanike Mbretëresha Elizabeth II u ka hequr titullin e nderit 70 personave me motivacionin e ‘sjelljes së keqe’ ose pas dënimeve me burg.

Vitin e kaluar, nëntë personave iu hoqën titujt, duke e çuar numrin e tyre në gjithsej 70.

Një nga personat që humbën titujt e tyre vitin e kaluar ishte prodhuesi i filmit Harvey Weinstein, si edhe diktatorët Robert Mugabe dhe Nicolae Ceausescu.

Titujt  jepen me motivacionin  e arritjet personale të individëve dhe që mund të jenë kryer në territorin e Mbretërisë së Bashkuar, por jo vetëm.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *