DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë

Pas sagës së famshme të “Harry Potter”, J.K. Rowling publikon librin e parë për fëmijë

Shpërndaje

J.K. Rowling, autorja e famshme e romanit ‘’Harry Potter’’ ka sjellë romanin e parë për fëmijë, që do të bëhet publik më 12 tetor 2021. Romani titullohet “Derrkuci i Krishtlindjes” dhe do të jetë i disponueshëm në shtyp dhe ebook.

Romani portretizon historinë e një fëmijë i cili është gati të bëjë gjithçka dhe të sakrifikojë për të gjetur lodrën e tij të preferuar.

Një histori origjinale, e palidhur me veprat e tjera të J. K. Rowling, për fëmijë të moshës tetë vjeç e lart dhe një përrallë magjepsëse për të gjithë familjen.

Libri do të jetë në dispozicion me ilustrime nga artisti fitues i çmimeve, Jim Field.

 

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *