DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Familja Ferragni një makineri suksesi, Valentina në gjurmët e Chiara-s

Shpërndaje

Chiara Ferragni nuk është e vetmja Ferragni sipërmarrëse. Në gjurmët e saj duket se është edhe motra e saj e vogël Valentina Ferragni, e cila ka hedhur hapa të suksesshme në Itali dhe jo vetëm.

Para pak ditësh Valentina Ferragni ka lançuar brendin e parë, i cili mban emrin e saj. Si një njohëse e mirë e aksesorëve, jo rastësisht produkti i saj i parë janë vathë, në formë V-je sikundër iniciali i emrit të saj.

Vetë Ferragni e ka bërë të  ditur lajmin ndërsa ka ndarë me ndjekësit në Instagram disa momente nga fabrika e prodhimit.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *