DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët

Shpërndaje

“Game Of Thrones”, seriali që mbretëroi kategorinë dramë dhe fantazi përreth një dekadë dhe që ka thyer rekorde shikueshmërie, është njëkohësisht edhe një nga serialet që ka gjeneruar të ardhura të jashtëzakonshme.

Që prej debutimit në 2011, “Game of Thrones” është shndërruar në serialin më të vlerësuar të HBO dhe ka sjellë famë dhe të ardhura të bujshme për aktorët protagonistë të saj, ku listën e kryeson Sean Bean.

Gjithashtu, është bërë marka më e licencuar në historinë e HBO, duke frymëzuar reklama të shumta, produkte dhe aksesorë.

 

Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 1
Gwendoline Christie – 4,4 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 2
Maisie Williams – 5,1 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 3
Natalie Dormer – 5,1 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 4
Sophie Turner 25 – 6,7 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 5
Alfie Allen – 6,7 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 6
Lena Headey – 7,5 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 7
Kit Harington – 10 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 8
Emilia Clarke – 10,9 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 9
Jason Momoa – 11,8 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 10
 Peter Dinklage – 12,6 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 11
Nikolaj Coster-Waldau – 13,4 milionë euro
Suksesi i “Game of Thrones”, shumat marramendëse që fituan aktorët 12
Sean Bean – 22,7 milionë euro

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *