DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Kendi i Filmit dhe Letërsisë Showbiz

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film

Shpërndaje

Të jesh aktor profesionist do të thotë të jesh në gjendje të përsërisësh jetën reale, të bësh sakrifica dhe të përshtatesh deri në 100% me rolin që të është ngarkuar. Nuk kanë qenë të pakët edhe yjet hollivudiane që për hir të karakterit dhe personazhit të filmit që interpretojnë u është dashur të shfaqen ndryshe nga sa janë në jetën reale.

Aktorë dhe aktore që vendosën të thyejnë stereotipin e trupit dhe bukurisë të përsosur. ‘’Bright Side’’ sjell një përmbledhje ku tregon se si disa nga aktorët më të mirë hollivudianë vendosën të linin përsosmërinë fizike e të sillnin kuptime të reja të bukurisë, përtej fizikut të tyre.

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 1

Charlize Theron — Monster

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 2

Matthew McConaughey — Gold

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 3

Christian Bale — American Hustle

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 4

Anne Hathaway — The Princess Diaries

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 5

Vanessa Hudgens — Gimme Shelter

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 6

Mariah Carey — Precious

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 7

Tom Cruise — Tropic Thunder

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 8

Cameron Diaz — Being John Malkovich

 

Aktorët e famshëm hollivudianë që ‘sakrifikuan’ bukurinë për një rol në film 9

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *