DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie

Shpërndaje

Mbesat dhe niperit e Joe Biden jane shfaqur disa here perkrah tij gjate ketij viti elektoral qe u mbyll me fitoren e Biden si President I Shteteve te Bashkuara te Amerikes.

Presidenti Biden ka gjashte nipper dhe mbesa. Natalie Biden, Robert (Hunter) Biden II, Finnegan Biden, Maisy Biden,Naomi Biden, dhenje nip te vogel emrin e te cilit akoma nuk e kane bere public.

Ne nje shfaqje televizive ne DNC kete vere mbesat e Biden, Natalie, Naomi, Finnegan dhe Maisy folen rreth marredhenies qe kane me gjyshin e tyre dhe shprehen mbeshtetjen ne lidhje me fushaten e tij.

“Ai e pelqen shume akulloren” u shprehen vajzat duke qeshur dhe duke konfirmuar edhe njehere deshiren qe ka gjyshi I tyre per te qendruar bashke dhe per te mbajtur familjen te bashkuar.

Ata shpjeguan se ishin mbledhur te gjithe bashke ne nje mbledhje familjare ne momentin qe u be propozimi per kandidat dhe ishin 4  mbesat te parat qe e mbeshtetetn fuqishem kete ide.

Naomi eshte mbesa me e madhe, vajza e Hunter dhe Kathlen lindur  me 1993, ajo ndjek Universitetin e Pensilvanise dhe Kolumbias per Drejtesi.

Finnegan motra e Naomit ka lindur ne vitin 2000. Ajo gjithashtu studion ne Pensilvani dhe ka mbajtur nje profil te ulet, megjithese ka marre pjese ne disa nga fushatat ne mbeshtejtje te gjyshit te saj.

Maisy motra me vogel e Naomit dhe Finnegan ka lindur ne vitin 2001. Shoqja e saj me e ngushte  eshte Sasha Obama qe tregon edhe lidhjen e ngushte qe familjet Obama dhe Biden kane mes tyre.

Natalie eshte 16 vjec, ajo eshte vajza e madhe e Beau Biden me bashkeshorten Hallie. Ne nate e dyte te konventes se Partise Demokratike ajo mbajti fjalimin ne emer te niperve dhe mbesave te familjes Biden.

Burimi: Glamour.com

“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 1“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 2

“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 3“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 4

“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 5“Armet Sekrete te Joe”: Njihuni me mbesat e presidentit te 46 te Shteteve te Bashkuara te Amerikes / Naomi, Finnegan, Maisy dhe Natalie 6

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *