DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

Barack Obama prezanton librin e ri “ A Promised Land” me date 17 Nentor

Shpërndaje

Presidenti i 44 i Shteteve te Bashkuara te Amerikes, Barack Obama prezanton me date 17 Nentor librin e tij me te ri “A Promised Land”.

Mbeshtetesja e tij me e madhe gjate rrugetimit te tij te suksesshem por edhe impenjativ njekohesisht, Michelle Obama, na rekomandon  te mos e humbim kete rrefim interesant dhe te vertete. Njekohesisht i uron bashkeshortit te saj, te ndjeje te njejtat emocione dhe kenaqesi sikurse vete Ajo perjetoi dhe vazhdon merr nga botimi i librit te saj biografik “ Becoming” .

Lexues nga gjithe bota mirepriten dhe lexuan me nje fryme rrefimin biografik te Zonjes se pare Obama,me te vertetat, bukurine, veshtiresite, arritjet, emocionet, sukseset qe e kane bere te jete kjo qe eshte sot.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *