DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Chris Evans dhe Dwayne Johnson bashkojnë forcat në një film të ri

Shpërndaje

Chris Evans po bashkohet me Dwayne Johnson për të sjellë një film të ri për sezonin e festave të vitit 2023.
Sipas mediave, projekti rrjedh nga një histori origjinale e Presidentit të Produksionit të Seven Bucks Productions, Hiram Garcia, që Amazon Studios fitoi pas një lufte konkurruese tenderash vitin e kaluar.
Aktorët do të luajnë bashkë në ‘Red One’, për të cilin thuhet se është një komedi-aksion, e cila sjell “një univers krejtësisht të ri për të eksploruar brenda zhanrit të festave”.
Të dy aktorët e përfunduan vitin 2021 fuqishëm me filmat e suksesshem te Netflix sic ishin ”Don’t Look up”, dhe ”Red Notice” .

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *