DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Living

Disa nga detajet që duhet të dini për shtëpitë tuaja të plazhit

Shpërndaje

Bregdeti është vendi më i përshtatshëm për t’ju larguar presionit dhe stresit të akumuluar të muajve të punës. Pas një dimri të gjatë që e kemi kaluar në më të shumtën e kohës mbyllje, një dozë e Vitaminës D është shumë e nevojshme. Në shtëpitë e bregdetit mund të implementohen të gjitha stilet: stili skandinav, stili modern kontemporan, stili minimalist, ai klasik, etj. Ndaj fotogaleria e mëposhtme nga ‘’Vogue’’ na sjell disa ide brilante se çfarë duhet të hiqni apo të shtoni në shtëpitë tuaja të plazhit për tu dhënë atyre një pamje magjepsëse.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *