DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Beauty & Health

Dobitë shëndetësore të çajit kinez

Shpërndaje

Trupi i njeriut mund të ruajë një sasi të habitshme yndyre, e cila mund të jetë një faktor rreziku për sëmundjet kardiovaskulare dhe diabetin. Përveç dietave, ekziston edhe një pije natyrale e cila zvogëlon ndjeshëm yndyrën e barkut.

Një studim i bërë së fundmi tregon se pirja e 300 mililitrave çaj kinez katër herë në ditë mund të ndihmojë njerëzit të humbin një kilogram yndyrë në gjashtë javë. Studiuesit thonë që çaji përmirëson metabolizmin e yndyrës në trup.

Në fakt, është treguar se çaji kinez mund të rrisë normat metabolike me 2.9% në krahasim me ujin. Kjo barazohet me djegien e përafërsisht 281 kalorive në ditë.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *