DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

Dua Lipa në bisedë “live” me senatorin Bernie Sanders: Vota është superfuqia juaj, përdoreni

Shpërndaje

Dua Lipa ka realizuar një intervistë “live” me senatorin amerikan, Bernie Sanders.

Ata kanë diskutuar rreth rëndësisë së daljes në zgjedhje dhe kryerjes së obligimit qytetar.

Dua publikoi në rrjetin social tërë bisedën, duke dhënë edhe këshillat për regjistrim.

“Këto zgjedhje do të përcaktojnë përgjigjen në një nivel shtetëror dhe lokal ndaj pandemisë, vendeve të punës, kujdesit shëndetësor, ndryshimit të klimës, reformës policore dhe krizës së refugjatëve. Siç thotë njeriu i madh, këto janë zgjedhje që nuk keni mundësi t’i rrini ulur. Shikoni kush do të jetë në fletën tuaj të votimit dhe kontrolloni të dhënat e tyre të votimit në ballotready.org dhe bëni planin tuaj të votimit në iwillvote.com. Vota juaj është superfuqia juaj, përdoreni !!”, ka shkruar Dua Lipa.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *