DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture Kendi i Filmit dhe Letërsisë

E DESHA, E DESHA PËR TË PAKTËN DYZET VJET. ËSHTË DASHURIA QË LUFTON KUNDËR KOHËS!

Shpërndaje

Serena Santorelli:

E desha a e di, e desha për të paktën dyzet vjet.
-Vërtet, po si ja ke arritur ta duash pa reshtur gjithë këto vite?
Kam luftuar miku im.
Më është dashur  të fitoj mbi zemërimin, krenarinë, heshtjet, moskuptimet, frikën e xhelozinë. Kam ndalur së pyeturi se çfarë është vërtet e arsyeshme.
-E kuptova, por ishte dhe koha mes jush. Ishte koha që kalonte e pashtershme e pamëshirshme, kundër së cilës ti nuk mund të bëje asgjë. Si ja bëre të fitosh edhe mbi atë?
Ka bërë gjithçka dashuria. Është dashuria që lufton kundër  kohës./ ObserverKult

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *