DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture Star Inspiration

EKIPI KURATORIAL NË KËRKIM TË RRËFIMEVE PËR MUZEUN E NËNË TEREZËS

Shpërndaje

Shumë tregime mbesin të pathëna, të papara e të padëgjuara për shumicën e njerëzve.

Por nëse keni kujtime apo rrëfime që lidhen me Nënë Terezën, mund t’i ndani me ekipin që po punon për ta dokumentuar jetën e humanistes dhe shenjtores.

Kujtimet për Gonxhe Bojaxhiun do të përmblidhen në Prizren, në vendin ku të parët e saj lanë gjurmë të pashlyera.

Thirrja “Ndani kujtimet tuaja  për Nënë Terezën me ne” tashmë është lançuar.

Një ekip kuratorial si bashkëpunim i ekspertizës vendore dhe ndërkombëtare do të përkujdeset që jeta e Nënës Terezë të shpaloset përmes tregimeve për vendlindjen e saj, prindërit dhe rrethanat e tjera që çuan në formimin e personalitetit human më me peshë të shekullit te  njëzet.

Rrëfimet për shenjtoren shqiptare do të ruhen në ndërtesën që kishte nisur të ngrihej më 2010 dhe punimet kishin përfunduar më 2012.

Ekipi që po punon për Muzeun e Nënë Terezës në Prizren, i pret rrëfimet deri më 15 Korrik./Koha

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *