DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Elie Saab heq dorë nga Java e Modës Couture në Paris

Shpërndaje

Stilisti i njohur ndërkombëtar Elie Saab ka vendosur të heqë dorë nga Java e Koleksionit Couture në Paris pasi Libani vendosi masa të rrepta bllokuese për të luftuar koronavirusin.

“Koleksioni i Haute Couture është gati, por xhirimi është mjaft i komplikuar. Ne vendosëm të bënim një pushim të vogël dhe të prisnim kohën e duhur për ta xhiruar dhe për ta prezantuar koleksionin para publikut”, tha drejtori ekzekutiv i markës së njohur.

Elie Saab heq dorë nga Java e Modës Couture në Paris 1

 

“Sinqerisht, rreziku është shumë i lartë dhe për ne, pavarësisht se çfarë po bëjmë, siguria është e para, veçanërisht siguria e punonjësve tanë.”, shtoi ai. Kompania ka një staf prej më shumë se 400 punonjësish.

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *