DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Star Inspiration

Emina Cunmulaj rikthehet ne Atdhe ne respekt te se drejtes baze si qytetare e Malit te Zi, Te drejten per te votuar!

Shpërndaje

Sot eshte dita per te ardhmen!

Keshtu u shpreh sot Emina Cunmulaj pasi ushtroi nje nga te drejtat baze te çdo qytetari, Voten! Ajo u rikthye ne Mal te Zi per te votuar, dhe njekohesisht u ben thirrje te gjithe bashkeatdhetareve te shkojne te votojne ne respekt te se ardhmes se tyre!

Qytetarët e Malit të Zi po votojnë në zgjedhjet parlamentare dhe në ato për asambletë në 5 komuna. Sipas të dhënave të Komisionit të Zgjedhjeve në Podgoricë, deri në orën 09:40, kanë votuar 14.3 % e personave në listat e votimit, një përqindje gati dyfsih më e lartë krahasuar me shifrat e katër viteve më parë.

540,026 qytetarë kanë të drejtë vote në këto zgjedhje.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *