BEING CHARGED

Write to ask

Sport & Fitness

Jennifer Lopez 20-minute program for a beautiful and muscular body

Share

Edhe pse është 51 vjeç, J.Lopez është një nga personazhet me trup më të bukur në industrinë e shoubizit.

Sigurisht që të qëndruarit në formë dhe fiziku i mirë nuk është rastësor për të, pasi Lopez  stërvitet çdo ditë në mënyrë disiplinore.

Në videon më poshtë do të gjeni programin 20-minutësh efektiv  të Lopez që vë në lëvizje të gjithë muskujt e trupit.

 

Çfarë përfshin ky program fitnesi 20-minutësh?

▪ 400 metra vrapim të shpejtë,

▪ galiç me pesha (15 përsëritje),

▪ 10 pompa,

▪ ushtrime shpatullash me pesha (15 përsëritje),

▪ rresht i përkulur

▪ ushtrim për muskujt e shpinës (15 përsëritje).

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN