BEING CHARGED

Write to ask

Art & Culture Diplomacy

Memoirs from the White House / Barack Obama book published

Share

”New Yorker” njoftoi se vëllimi i parë i kujtimeve të Barack Obama-s në lidhje me tetë vitet e tij në Shtëpinë e Bardhë do te dale ne botim me 17 nentor.
Libri titullohet “Toka e premtuar” dhe  mbyllet me lindjen e lëvizjes “birtherismo”, Donald Trump-in dhe vrasja e Osama bin Laden-it.

“Obama e shkroi atë personalisht, me dorë, në letra të verdha shënimesh”, specifikoi drejtori i “New Yorker”, David Remnick. Ndersa per vellimin e dyte nuk ka nje date zyrtare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN