BEING CHARGED

Write to ask

Beauty & Health Showbiz

Habit Adele, how he refused $ 40 million to promote diet programs

Share

Ndryshimi drastik ne peshe i Adele ka qene gjithnje ne vemendien e mediave kohet e fundit.

Gjatë kësaj periudhe ajo ka pasur sërë ofertash nga programet dietale, kompani me produkte për dobësim, të cilat ishin në gjendje ta paguanin që t’i reklamonte (rreth 40 milione dollare).
Megjithate 32-vjeçarja i ka refuzuar të gjitha, pasi nuk dëshironte të bëhej klon i motrave Kardashian.

Sipas gazetes se njohur ‘Daily Mail’, artistja britanike deshiron qe te perqendroje vemendjen e publikut vetem tek karriera e saj dhe asgje tjeter.

Vetem pak dite me pare Adele u rishfaq me nje look krejt ndryshe për të prezantuar programin televiziv ‘Saturday Night Live’, teksa nuk hezitoi të bëjë shaka me ndryshimin e saj fizik pas rënies së konsiderueshme në peshë.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN