BEING CHARGED

Write to ask

Star Fashion

7 spring-summer 2021 color trends

Share

Trendet e veshjeve dhe ngjyrave për pranverë-verën 2021 ofrojnë një arratisje nga e përditshmja. Megjithëse disa stilistë zgjodhën të mbushin koleksionet e tyre të pranverës me ngjyra disi të errëta që pasqyrojnë botën tonë të prekur nga pandemia, shumë prej tyre zgjodhën nuanca më të lumtura që shprehnin një ndjenjë më të madhe optimizmi për të ardhmen.

Ngjyrat tërheqëse të pranverë -verës 2021 janë pjesërisht ngjyra të gjalla, silueta voluminoze dhe madhështore.

Megjithëse koronavirusi i bëri maskat e fytyrës një aksesor të domosdoshme për sezonin që do të vijë, këto 7 trende ngjyrash do ti japin një pamje moderne dhe elegante veshjeve tuaja.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN