BEING CHARGED

Write to ask

Showbiz

Renowned actor Antonio Banderas tests positive for COVID-19

Share

Në ditëlindjen e tij të 60-të aktori Antonio Banderas ka konfirmuar se ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Përmes rrjeteve sociale ai ka thënë se ndjehet relativisht mirë, ndersa këtë kohë në karantinë do ta shfrytëzojë për të pushuar e për të lexuar.

“Përshëndetje të gjithëve, dua ta bëj publike që sot, më 10 gusht, jam i detyruar të festoj ditëlindjen e 60-të në karantinë, pasi kam rezultuar pozitiv me COVID-19”, ka shkruar Banderas.

Ai ka shtuar gjithashtu se, “do ta shfrytëzoj këtë kohë të izolimit që të lexoj, shkruaj, pushoj dhe të vazhdojë të bëjë plane që t’i jap kuptim viteve të 60-ta të cilat i pres me shumë entuziazëm. Një përqafim të madh të gjithëve”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN