BEING CHARGED

Write to ask

Anuela Ristani - To support women in business and entrepreneurship 1
‘’Magic 4’’, një rrugëtim i suksesshëm nga lokalet e natës në zemër të muzikës shqiptare 4
EXCLUSIVE / Vilma Masha confesses motherhood- How Sea changed my life 6
Myfarete Laze - Love is the essence of life 10
Rezarta Koçi –Noteri, arkitekti i drejtësisë 14
Manjola Nallbani: Rrefimi i Dives 20
Ekskluzive/ Rrëfimi i Irma Libohovës, mbi jetën, muzikën dhe pasionet e pathëna 24
Elsa Saka - Rrugëtimi im në Arkivën e Shtetit Shqiptar 28
Pranvera Kasami -  Të jesh Lider…! 33
en_USEN