BEING CHARGED

Write to ask

Showbiz

It was chosen the most beautiful of Germany / This is the miss of Albanian origin

Share

Një shqiptare e Kosovës është zgjedhur Miss Grand Germany. Arlinda Prenaj quhet bukuroshja nga Kosova e cila është shpallur fituesja e një prej tre kompeticioneve më të rëndësishme të bukurisë botërore. Ky nuk është çmimi i parë për Prenajn e cila në vitin 2019 ishte shpallur Miss Grand Kosovo.

Arlinda do të përfaqësojë Gjermaninë në gara kombëtare dhe ndërkombëtare.

U zgjodh më e bukura e Gjermanisë/ Kjo është miss-i me origjinë shqiptare 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEN