DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Lifestyle

Facebook planifikon të ndryshojë emrin

Shpërndaje

Ndërsa po përballet  kohët e fundit me shumë kritika në rritje dhe me një kontroll intensive mbi praktikat e tij të biznesit, Facebook, po planifikon të riemërojë kompaninë me një emër të ri.

CEO I kompanisë, Mark Zuckerberg pritet të diskutojë ndryshimin e emrit në konferencën e kompanisë ‘’Connect’’ më 28 tetor.

Aplikacioni dhe shërbimi origjinal i Facebook mund të mbetet i pandryshuar në markën e tyre, i pozicionuar nën një kompani mëmë që numëron marka të tjera miliardë përdoruesish si Instagram dhe WhatsApp në portofolin e tij. Google tashmë operon me një strukturë të ngjashme me prindin e tij Alfabet.

Burimi: Bloomberg Business

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *