DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Art & Culture

Filmi ‘Pa Vend’ do të garojë për ‘Palmën e Artë’ në garën zyrtare të Festivalit të Kanës

Shpërndaje

Filmi i dytë i regjisorit Samir Karahoda bëhet filmi i parë nga Kosova që përzgjidhet në mesin e 10 filmave të shkurtër që do të garoj për ‘Palmën e Artë’ në garën zyrtare të festivalit më prestigjioz në botë, atë të Kanës.

‘Pa Vend’ eshte nje film i zhanerit dokumetar – fiction sjell rrëfimin e klubit më të suksesshëm të ping pongut nga Prizreni ‘Lidhja e Prizrenit’ duke rikrijuar historinë e protagonistëve nga paslufta në kontekstin e situatës së sotme.

Është një histori unike, një rrëfim për dashurinë ndaj sportit dhe një luftë e heshtur ndaj diskriminimit.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *