DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Diplomacy Star Inspiration

Fjalimi i Mbretereshes Elisabeth mbi Koronavirusin, eshte mesazhi i shpreses per te cilin gjithe Bota ka nevoje ne keto momente

Shpërndaje

Deri me 4 Prill, 2020 Mbreteresha Elisabeth i eshte drejtuar kombit tre here gjate mbreterimit te saj 68 – vjecar, pertej mesazhit te saj tradicional qe mbahet ne diten e Krishtlindjes.Fjalimi i pare ishte rreth luftes se Gjirit,i dyti pas vdekjes se Princeshe Dianes dhe i treti pas vdekjes se Nenes Mbretereshe.

Fjalimi i fundit mbi COVID/19  ishte i katerti,nje fjalim i qete dhe shpresedhenes.

Mbreteresha iu drejtua kombit nga Windsor Castle, e filmuar nga nje kameraman i vetem i cili respektonte te gjitha rregullat e sigurise ne lidhje me distancen dhe ishte i pajisur me dorezat dhe masken .

Mesazhi u percoll drejtperdrejt nga BBC dhe u shpernda gjithashtu nga llogarite zyrtare te rrjeteve sociale Mbreterore.

Mesazhi  drejtohej bashkeatdhetareve te saj ne Britanine e Madhe por gjithashtu Bota mbare po e ndiqte.

“Po ju drejtohem te gjitheve ju,ne nje periudhe sfidash te veshtira” e filloi fjalimin  Mreteresha Elisabeth pasi falenderoi te gjithe punonjesit e shendetesise dhe te gjithe punonjesit e institucioneve qe jane ne vijen e pare,si dhe nje falenderim per te gjithe ata qe po rrine ne shtepi.

“Se bashku po e trajtojme kete semundje.Une jam e sigurte nese ne qendrojme te bashkuar dhe te vendosur, ne do ta kalojme.” theksoi Mbreteresha

Bashkengjitur fjalimi i plote (video)

https://twitter.com/i/status/1246875266334539777

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *