DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Showbiz

Foli me të në telefon/ Ja çfarë thotë kryeministri Boris Johnson për gjëndjen e Mbretëreshës Elisabeth

Shpërndaje

Kryeministri britanik Boris Johnson ka sqaruar zërat në lidhje me shëndetin e Mbretëreshës Elisabeth.

“𝐔𝐧ë 𝐟𝐨𝐥𝐚 𝐦𝐞 𝐌𝐚𝐝𝐡ë𝐫𝐢𝐧ë 𝐞 𝐒𝐚𝐣 𝐬𝐢 ç𝐝𝐨 𝐣𝐚𝐯ë 𝐬𝐢 𝐩𝐣𝐞𝐬ë 𝐞 𝐩𝐮𝐧ë𝐬 𝐬𝐢𝐦𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐚𝐣𝐨 𝐢𝐬𝐡𝐭𝐞 𝐧ë 𝐟𝐨𝐫𝐦ë 𝐬𝐡𝐮𝐦ë 𝐭ë 𝐦𝐢𝐫ë”, – tha ai për mediat.

Si kryeministër, Johnson ka një takim javor me mbretëreshën. Më i fundit u zhvillua virtualisht të mërkurën.

Për herë të parë në 8 vitet e fundit Mbretëresha iu nënshtrua testeve mjekësore dhe kaloi një natë në Spitalin e Mbretit Eduard VII të Londrës

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *