DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Fashion

Frymëzim nga Instagrami, si t’i kombinoni fundet e gjata këtë verë

Shpërndaje

Çdo sezon karakterizohet nga trende të reja, dhe nëse disa prej tyre veniten po brenda atij sezoni, shumë tendenca të tjera i mbijetojnë kohës.  Megjithatë prurjet e reja të verës 2021 nuk janë nga ato trende që dalin menjëherë nga moda, ndaj bëni mirë të përqafoni ato të cilat ju përfaqësojnë më së miri.

Kombinimet e fundeve te verës 2021 janë të shumta, ku predominon një shumëllojshmëri ngjyrash, dizenjosh, stampimesh etj. Nga ngjyrat pastel tek fundet e lirshëm fotogaleria e mëposhtme ju sjell disa nga kombinimet me trendi e frymëzuese të verës.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *