DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

Frymëzim nga Portugalia, cfarë të vishni në arratisjet tuaja verore

Shpërndaje

Megjithëse shumë prej nesh po i afrohen kësaj vere me pritjet e një ‘shpërthimi shoqëror’ të nxitur nga një ndjenjë e munguar e lirisë, të tjerët janë duke u zhytur ne mendime per pushimet. Udhëtimet ofrojnë një mundësi për një ndryshim shumë të nevojshëm të mjedisit dhe në disa raste, një ndryshim të perspektivës personale.

Shprehja përmes modës dhe bukurisë është një mënyrë për të shfrytëzuar këto ndryshime. Fotogaleria e meposhtme sjell disa sugjerime se cafre mund te vishni ndersa jeni ne det duke shijuar momente te kendshme me te dashurit tuaj. Mendoni për veshjet e udhëtimit si nje garderobe e cila eshte pjesë e botës tuaj të përditshme. Merrni kete doze sugjerimi nga ”Marie Claire” dhe fotot e shkrepur përgjatë bregdetit jugor të Portugalisë, afër qytetit të Faro.

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *