DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

New Trends

Frymëzuar nga vajzat e famshme/8 ide të veshjeve dimërore

Shpërndaje

Ndërsa muajt e fundit i kemi kaluar veshur pizhame dhe veshje sportive ( në mungesë edhe të eventeve apo fundjavave festive me miqtë apo kolegët) sigurisht që nuk ndihemi mjaftueshëm të frymëzuar kur vjen fjala tek kombinimet e duhura. Edhe pse askush në të vërtetë nuk ka shkuar, apo udhëtuar apo lëvizur shumë nga shtëpia muajt e kaluar, personazhet e famshëm edhe teksa janë fotografuar duke ecur rrugëve na kanë dhënë ide kreative sesi duhet të kombinohemi. Fotogaleria e mëposhtme na sjell disa ide kombinimi fantastike

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *