DUKE U NGARKUAR

Shkruaj për të kërkuar

Uncategorized

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual

Shpërndaje

Fundet prej lëkure paraqesin investim të pagabueshëm mode në sezonin aktual.

Vemendjen më të madhe do ta shijojnë modelet mini dhe midi, veçanërisht ato me prerje asimetrike.

Gjithashtu të njohura do të jenë fundet prej lëkure të palosura që kanë mbisunduar pamëshirshëm skenën e modës për dekada, si dhe modelet me bel të lartë me shtimin e një rripi.

Hidhini një sy galerisë dhe shikoni se cilat funde lëkure jane me afer gustos suaj.

Nese jeni duke kerkuar fundin e lekures qe keni enderruar gjithmone, ne Star Atelie endrra juaj kthehet ne realitet.

Per me shume info kontaktoni @star_atelier1

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 1

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 2

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 3

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 4

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 5

Fundet prej lëkure investim i pagabueshëm mode në sezonin aktual 6

 

Lër një Koment

Your email address will not be published. Required fields are marked *